Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

7/5/2015, Βανδαλισμοί από αγνώστους σε παιδική χαρά των Χανίων

07.05.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 15:26

Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν χθες, Τετάρτη 6/5/2015, από τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, καθώς και από τον ανάδοχο εργολάβο του έργου “Αναπλάσεις Κοινόχρηστων χώρων”, στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στην περιοχή του Φράγκικου Νεκροταφείου.

Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο σύνθετο πολυόργανο διαφόρων δραστηριοτήτων του πάρκου, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει παραδοθεί ακόμη προς χρήση από τον ανάδοχο του έργου.

Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων, Γεώργιος Φραγγεδάκης, επισημαίνει ότι ζητείται από τη δημοτική αρχή η συνεργασία των δημοτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας, τα οποία και θα ακολουθούν τον δρόμο της δικαιοσύνης. “Πολύ περισσότερο, όταν οι φθορές και οι βανδαλισμοί αφορούν έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση και όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς επισκευάζουμε τις ζημιές σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, ώστε να παραδοθεί το πάρκο στους Χανιώτες και τα παιδιά τους άρτιο και ασφαλές”, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Φραγγεδάκης.

p1

p2

p3

p4