Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

30/10/2015, Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας εκπαίδευσης : Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

30.10.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:50

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων έδωσε τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στο χώρο των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών της Δημοτικής Ενότητας Σούδας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού.Α. "Ο Άρτος και τα μυστικά του"


Στο πλαίσιο του προγράμματος την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 στην Παιδική- Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο: "Ο Άρτος και τα μυστικά του" και
ακούσαμε τον κ. Ελευθέριο Γαβριηλίδη να μας μιλάει για τα "μυστικά"του ψωμιού!

Ευχαριστούμε το Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου, τα παιδιά και τις δασκάλες τους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και τον δ/ντη του Σχολείου κ. Καρτσάκη Δημήτρη.
Ευχαριστούμε το ΚΑΠΗ Σούδας που με χαρά έψησε τα ψωμιά μας!Β. «Είναι και λεβέντης» και «μουστακαλής»Στo πλαίσιο των δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων «Δημιουργικές δραστηριότητες για εκπαιδευτικούς & μαθητές Α/θμιας εκπαίδευσης στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων», την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού η Ε’ και ΣΤ’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Γερανίου με τις εκπαιδευτικούς Ιορδανίδου Χαριτίνη και Νουκάκη Άννα για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα:

«Είναι και λεβέντης» και «μουστακαλής», το οποίο αναφερόταν στο σπανιότερο από τα 4 είδη γύπα στην Ευρώπη.


Ξεναγοί μέχρι τα Αστερούσια Όρη του νομού Ηρακλείου,ήταν η κα Μητρούση, Δασοπόνος, και η κα Παπαδημητρίου, Δασολόγος, της Δασικής Υπηρεσίας Χανίων.


Γ. "Η Πυραμίδα της Διατροφής"Στo πλαίσιο των δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων «Δημιουργικές δραστηριότητες για εκπαιδευτικούς & μαθητές Α/θμιας εκπαίδευσης στις Παιδικές-Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων», την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στην Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας επισκέφτηκαν οι Γ΄ & Δ΄ τάξεις του Δημ. Σχολείου Πλατανιά και έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα:
"Η Πυραμίδα της Διατροφής".

 

p1

 

p2

 

p3

 

p4