Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

13/8/2015, Βράβευση πρωταθλητών Special Olympics από το Δήμο Χανίων

13.08.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:27

Τους Χανιώτες αθλητές των Special Olympics του Ν.Ο. Χανίων, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Ρούσσο Κοτσιφάκη και Δημήτρη Χουδαλάκη, τίμησε την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, για την κατάκτηση 7 μεταλλίων στο κανόε καγιάκ (2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα) στους παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος απένειμε στους αθλητές τιμητική πλακέτα συγχαίροντας τους για τις επιτυχίες τους.

 

«Οι Χανιώτες πρωταθλητές σάρωσαν στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics. Είναι μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά που αγωνίστηκαν σκληρά, για τον προπονητή τους κ. Μανώλη Αγγελάκη, τους γονείς και το ΝΟΧ. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας η διάκριση αυτή και αξίζουν στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βάμβουκας.

 

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μανώλης Αδοντάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βραβεύουμε τους πρωταθλητές που διακρίθηκαν στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Αγγελάκη και στο ΝΟΧ για τη διαχρονική προσφορά τους».

 

Ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών κ. Μανώλης Αγγελάκης, ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων για τη βράβευση και την απονομή των τιμητικών πλακετών στους αθλητές του.


Τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο.Χ. είχαν ως εξής:


Χρυσό Μετάλλιο
ΚΤ2 200μ. Race Singles Tourist Kayak
Ρούσσος Κοτσιφάκης
ΚΤ2 200μ. Race Doubles Tourist Kayak
Κωνσταντίνος Ρεμούνδος-Ρούσσος Κοτσιφάκης


Ασημένιο Μετάλλιο
ΚΤ2 500μ. Race Doubles Tourist Kayak
Κωνσταντίνος Δασκαλάκης -Ρούσσος Κοτσιφάκης
ΚΤ2 200μ. Race Doubles Tourist Kayak
Κωνσταντίνος Δασκαλάκης-Δημήτρης Χουδαλάκης
ΚΤ2 500μ. Race Singles Tourist Kayak
Κωνσταντίνος ΔασκαλάκηςΧάλκινο Μετάλλιο
ΚΤ2 200μ. Race Singles Tourist Kayak
Δημήτρης Χουδαλάκης
ΚΤ2 500μ. Race Singles Tourist Kayak
Δημήτρης Χουδαλάκης

 

p1

 

p2

 

p3

 

p4

 

p4

 

p6