Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

19/3/2015, “ΓΝΩΡΙΖΩ & ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου”: Ξενάγηση στις οχυρώσεις των Χανίων στις 22/3/2015

19.03.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 14:28

Ξενάγηση στις οχυρώσεις των Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/03/2015, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων “ΓΝΩΡΙΖΩ και ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου”, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία της Αρχαιολογίας, τουριστικών και άλλων φορέων του τόπου.

Την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Ανδριανάκης, ενώ ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Αναμενόμενη διάρκεια ξενάγησης τρεις ώρες.

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 29/3/2015, στη Μινωική Κυδωνία από την Επίτιμη Γενική Δ/ντρια Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Δρ. Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη & την Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, Ευτυχία Πρωτοπαπαδάκη. Σημείο Συνάντησης – Αφετηρία: Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Μουσείο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ομάδες των συμμετεχόντων ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Μουσείου, Αρχιπλοίαρχο Π.Ν. εν αποστρατεία, Μανώλη Πετράκη, και το μέλος του Μουσείου και δωρητή, Στέλιο Φαλιέρο, Αντιπλοίαρχο εν αποστρατεία.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή έως και τις αρχές Ιουνίου, με ώρα έναρξης της κάθε ξενάγησης τις 11.00. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, από τις 10:00 έως τις 13:00, (προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 13.00) στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr.p1

p2

p3