Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

6/5/2016, Ένταξη του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Χανίων σε νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

06.05.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 14:13

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Χανίων εγκρίθηκε η συνέχιση της χρηματοδότησης του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ένταξη σε νέο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Ξενώνα και μάλιστα με διευρυμένο κοινωνικό αντικείμενο και αποτελεί παράλληλα αναγνώριση της αποτελεσματικότητας αυτής της κοινωνικής δομής του Δήμου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 6/5/2016, τις εγκαταστάσεις του Ξενώνα και ενημερώθηκε από τα στελέχη του για τις δράσεις και τον προγραμματισμό τους το επόμενο διάστημα. Μετά την επίσκεψη η κα. Αλιφιεράκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθώ τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και να ενημερωθώ από το προσωπικό για τις δράσεις του. Ο Ξενώνας είναι μία από τις σημαντικότερες δομές του Δήμου με σημαντική κοινωνική προσφορά. Βασικός στόχος της δημοτικής μας αρχής ήταν η συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του κάτι το οποίο πετύχαμε με την ένταξή του σε νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ως γυναίκα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτά τα θέματα γι΄ αυτό και η αποτελεσματική λειτουργία του Ξενώνα είναι μεταξύ των κεντρικών προτεραιοτήτων μου».

 

p1