Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

10/12/2015, Ξεχωριστές Κυριακές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού

10.12.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 12:53

Στο πλαίσιο των δράσεων για «Ξεχωριστές Κυριακές», που οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, οι μικροί μας φίλοι είχαν μια σημαντική  παιδοσυνάντηση την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού.

Η εμψυχώτρια του προγράμματος, Αναστασία Γρηγοράκη, εκπαιδευτικός, με διαδραστικές τεχνικές, χιούμορ και πολλή φαντασία, προσεγγίζει τους μικρούς μας φίλους, παίζει μαζί τους και τους οδηγεί σ’ ένα δρόμο μικρό, νεογέννητο, που ξεκινά την διαδρομή του- τη ζωή του- με κέφι, όνειρα, απορίες, αλλαγές, ανατροπές, εκπλήξεις και τομές.

Η κα Γρηγοράκη με αυξημένη παιδαγωγική αντίληψη, κατάφερε να χαρίσει πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους κι εκείνοι φορώντας «τα γυαλιά προσανατολισμού», που τους χάρισε, μας είπαν ότι επειδή ο Δεκέμβρης είναι μήνας όμορφος παραμυθένιος και γιορτινός, είναι έτοιμοι να περπατήσουν σε δρόμους γεμάτους με έλατα χιονοσκέπαστα και στολισμένα με χιλιάδες λαμπιόνια και στολίδια…

«Η ομάδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, καταπληκτική!! Τα παιδιά έτοιμα, ώριμα, εξοικειωμένα με το χώρο και τις διαδικασίες. Απόλαυση να συνεργάζομαι και να παίζω μαζί τους. Ευχαριστώ. Αναστασία Γρηγοράκη».

p1

p2

p3