Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2015

20/8/2015, Μουσική παράσταση Παιδικής Χορωδίας Δήμου Χανίων: Στις 23/8/2015 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

20.08.2015 | Ώρα δημοσίευσης: 13:46

To έργo του Α. L. Webber "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" θα παρουσιάσει την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στις 21.00, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. - ΚΑΜ.

Μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, με το οποίο αξιοποιείται το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας”, χαρακτήρισε την παράσταση, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 20/8/2015, στο Δημαρχείο Χανίων, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη. “Θα πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε την παιδική χορωδία, η οποία θ' αποτελέσει “φυτώριο” για τη χορωδία του Δήμου μας, ενώ, συνδέοντας τον πολιτισμό με την παιδεία, διαμορφώνουμε και την αντίληψη των παιδιών μας για τη ζωή”.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού επεσήμανε ότι στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τον πολιτισμό περιλαμβάνεται η οργάνωση της μουσικής παιδείας στον τόπο μας, “παραχωρώντας ως πρώτο βήμα τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης για τις πρόβες της Παιδικής Χορωδίας”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στην παράσταση, η οποία έχει τη μορφή πλήρους «μιούζικαλ» και στην οποία παρουσιάζεται η ιστορία του Ιωσήφ με σύγχρονους ρυθμούς, αναφέρθηκαν οι συντελεστές της, ο Δ/ντής της Παιδικής Χορωδίας και διασκευαστής του έργου, Γιώργος Καλούτσης, ο μουσικός, Νίκος Περάκης, το στέλεχος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και σκηνοθέτης, Λεωνίδας Μανωλικάκης.

Η είσοδος στη μουσική παράσταση είναι ελεύθερη.

 

p1

p2