Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

1/7/2016, Προβολές στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κήπο και δωρεάν προβολές βραβευμένων ταινιών στις γειτονίες του Δήμου.

01.07.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 11:07

Ταινίες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες θα παρακολουθήσουμε και φέτος στον θερινό Κινηματογράφο “Κήπος”.Το πρόγραμμα προβολών, το οποίο αρχίζει την Τρίτη 27 Ιουνίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, αποτελείται από 24 ταινίες Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Η γενική είσοδος στις προβολές είναι: 5 € με δωρεάν είσοδο σε : Ανέργους με κάρτα ανεργίας | ΑΜΕΑ| Πολύτεκνους (με επίδειξη της κάρτας) και ενήλικες άνω των 65 ετών.

Επίσης την Τρίτη 12 Ιουλίου ξεκινάει η δράση «Σινεμά στις Γειτονιές» από τον Δήμο Χανίων , με δωρεάν προβολές ταινιών ελληνικού και ξένου κινηματογράφου για μικρούς και μεγάλους.

Το «Σινεμά στις Γειτονιές» είναι μια πρωτοβουλία ψυχαγωγίας για τους κατοίκους εντός και εκτος της πόλης των Χανίων  που επιθυμούν να μοιραστούν το μήνυμα της αναβίωσης της γειτονιάς και της συλλογικής συνύπαρξης που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι. Η δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού, κρατώντας τους κατοίκους στη γειτονιά τους και προσφέροντας ευκαιρίες για ανθρώπινη επαφή, έξω από το σπίτι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΗΠΟΣ

εικόνα


εικονα

 

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»

εικονα

εικονα

Αρχεία

  1. sinema_ektos_1
  2. sinema_ektos
  3. selida_2
  4. selida_1
  5. selida_1
  6. selida_1