Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

13/12/2016, Δράση Ευαισθητοποίησης σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Στις 14/12/2016, στον Δημοτικό Κήπο Χανίων

13.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 01:12

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Βάμου, το Δήμο Χανίων, το Σωματείο ΑμεΑ Χανίων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Χανίων), το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ” σας προσκαλούν σε Δράση Ευαισθητοποίησης σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-21:00, στο Δημοτικό Κήπο Χανίων. Η Δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας αφιερωμένης στην ΑΓΑΠΗ και της Πανελλήνιας Καμπάνιας του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Πρόγραμμα

18:00 Καλωσόρισμα και Χαιρετισμοί

18:15 Απονομή Επαίνων Σχολικών Μονάδων, που συμμετείχαν σε Έκθεση Εικαστικής Δημιουργίας, με θέμα την «Κυκλοφοριακή Αγωγή στην Π/θμια Εκπ/ση».

18:40 Χορωδία Νηπιαγωγείου Τσικαλαριών (Νηπιαγωγοί, Γονείς & Μαθητές. Διευθύνει: Παυλάκης Γιώργος, Νηπιαγωγός / Μουσικός)

19:00 Ενημέρωση για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το Προσφυγικό Ζήτημα από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Παράρτημα ΧΑΝΙΩΝ) και Ενδεικτικές Δραστηριότητες

19:30 Ενημέρωση για Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες από το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα ΧΑΝΙΩΝ)

20:00 Δραστηριότητες Εμψύχωσης Ομάδας για Μικρούς και Μεγάλους (Ντουσάκη Αργυρώ – Συγγραφέας, Καβαζίδου Ελένη – Υπεύθ. Σχολ. Δρ/των, Εκπαιδευτικός Ειδικής Φυσικής Αγωγής)

20:30 Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές από Ανακυκλώσιμα Υλικά (ΚΠΕ Βάμου)

 

Παράλληλες Δράσεις

Τραπέζια με ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες σχετικά με:

-τα προγράμματα και το έργο του Σωματείου ΑμεΑ Χανίων

-τα προγράμματα και το έργο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

- τα προγράμματα και το έργο του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του Παιδιού

- τα τμήματα, προγράμματα και το έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

- τα τμήματα, προγράμματα και έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

-Υγειονομική Κάλυψη από το Τμήμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα ΧΑΝΙΩΝ)

- τα προγράμματα και το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ”

 

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος θα λειτουργεί και έκθεση Χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

p1