Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

14/6/2016, Ικανοποιητική συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

14.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 01:06

 

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», που για μία ακόμη φορά σε συνεργασία με τον Δήμο μας και τη στήριξη του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων, προχωρά σε αυτή την εξαιρετικά χρήσιμη δράση, προς όφελος της κοινωνίας μας”. Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Τρίτη 14/6/2016, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

Η κα. Αλιφιεράκη επεσήμανε ότι θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο η προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών, καθώς η χώρα μας είναι ελλειμματική σε αποθήκευση αίματος.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα εθελοντισμού, Γεώργιος Κουκλάκης, τόνισε ότι η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, με στόχο να μεταγγιστεί στη νέα γενιά η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.  

 

1

 

2

Αρχεία

  1. aimodosia