Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

16/12/2016, Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ: "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΑΚΟΣ -ΦΩΣ"

16.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:18

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μοιράζομαι το χόμπι μου κι ότι αγαπώ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, παρουσίαση με θέμα: "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΑΚΟΣ -ΦΩΣ", από τον κ. Νίκο Καμπιανάκη, εκπαιδευτικό.

Ο κ. Καμπιανάκης μοιράστηκε μαζί μας τη μεγάλη αγάπη του, μας παρουσίασε τα δικά του κλικ, την προσωπική του παρατήρηση-άποψη για τον πραγματικό κόσμο.

Με προβολή power point δεκάδων φωτογραφιών, ταξινομημένες σε θεματικές ενότητες, τεχνοτροπίες και τεχνικές, πολύ μεράκι κι αγάπη για τη φωτογραφία, εντυπωσίασε το κοινό του. Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις ψιθυρίσαμε για άλλη μία φορά…

Κλείνοντας την ξεχωριστή αυτή βραδιά ο κ. Καμπιανάκης ανέφερε:

«Χαμηλό φως , το περιβάλλον γεμάτο βιβλιοθήκες με τη γνώση του Ανθρώπου. Η αίθουσα γεμάτη ασφυκτικά, η παρουσίαση των φωτογραφιών μου μαζί με τους μύθους που χαρακτηρίζουν το χώρο κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό . Ο Μύθος και η πραγματικότητα μαζί . Μια βραδιά φανταστική σένα χώρο απλά μαγικό. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους και όσες με τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους τους ανθρώπους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μου προσέφεραν σε αυτή την υπέροχη βραδιά».

Υπενθυμίζουμε ότι, η έκθεση των φωτογραφιών του κ. Νίκου Καμπιανάκη θα παραμείνει στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μέχρι τέλος του έτους.

Αν έχετε κάποιο χόμπι ή απασχόληση που αγαπάτε, αν λατρεύετε τα ταξίδια, αν «πιάνουν» τα χέρια σας, αν έχετε πάθος με συλλογές και πιστεύετε πως μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους, μη διστάσετε. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σας καλεί να οργανώσουμε μαζί δημιουργικές συναντήσεις. Σας περιμένουμε!!!

photo1

photo2

photo3

photo4

photo5

photo6