Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

14/12/2016, Σε κλίμα εορτών ο Δήμος Χανίων - Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από τον Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα

14.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Σε ρυθμούς εορτών έχει εισέλθει πλέον και επίσημα ο Δήμος Χανίων έπειτα από την εκδήλωση φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και την έναρξη της λειτουργίας του “Παγωμένου Δάσους των Χριστουγέννων” στον Δημοτικό Κήπο. Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13/12/2016, κατά τη διάρκεια των οποίων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη Μπάντα της 5ης ΤΑΞΠΖ/V Μεραρχίας Κρητών, ενώ πολλές ήταν και οι εκπλήξεις για τα παιδιά.

Με ιδιαίτερη χαρά φωταγωγούμε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εδώ, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας, η αποψινή μας εκδήλωση είναι μία ευκαιρία ν’ ανταλλάξουμε ευχές ελπίδας για τις άγιες μέρες, που έρχονται”, επεσήμανε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, τονίζοντας ότι στόχος των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, είναι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι πιο φωτεινά, με έμφαση στην αγάπη για τον διπλανό μας.

Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς, τη Μπάντα της 5ης Μεραρχίας Κρητών, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα και τη Μπαντίνα της, τη RED ACTION TEAM του SANTA RUN, τις μαθήτριες του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων, καθώς και το Επιμελητήριο Χανίων, τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και γενικότερα όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής για συνεργασία.

Αμέσως μετά τη φωτοδότηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου η γιορτή συνεχίστηκε στον Δημοτικό Κήπο, όπου η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου ζέστανε με τις μελωδίες της το “Παγωμένο Δάσος των Χριστουγέννων”. Τα ξωτικά παρέδωσαν το “κλειδί των Χριστουγέννων” στον Άγιο Βασίλη και αποκαλύφθηκαν οι εκπλήξεις του “Παγωμένου Δάσους” με τον θρόνο, το τρενάκι και το καρουζέλ. Μάλιστα, μαθήτριες του Τομέα Υγείας & Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων χρωμάτισαν χαμόγελα στα προσωπάκια των παιδιών.

Σημειώνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, οι οποίες είναι δωρεάν για όλους, θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του Δήμου Χανίων www.chania.gr, ενώ το σχετικό έντυπο θα διατίθεται από το Δημαρχείο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. από την Παρασκευή 16/12/2016.

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p1