Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

21/4/2016, Δεύτερη διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

21.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:04

 

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται η 2η διανομή προϊόντων (μακαρόνια, πελτές, φασόλια, φακές, ζάχαρη, ρυζάλευρο κ.α.) στους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

 

Η διανομή θα γίνεται από την Αποθήκη του Δήμου Χανίων στη Ρεγγίνα (Κύπρου 8) την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, από 09.00 ως και 15.00.

 

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους: τον αριθμό ΑΜΚΑ τους σε επίσημο έγγραφο και τον αριθμό Αίτησης για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Σε περίπτωση που η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση εξουσιοδότησης του αιτούντα και η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και αριθμού ΑΜΚΑ του παραλαβόντος.

Το πρόγραμμα, στο οποίο έχει συμπράξει ο Δήμος Χανίων, υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) με τίτλο «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015-2016», το οποίο χρηματοδοτείται από το  Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.