Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

23/6/2016, Διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.) του Δήμου Χανίων: Στις 24/6/2016

23.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Ο Δήμος Χανίων ξεκινά διαδικασία διαβούλευσης για την εκπόνηση του Σχεδίου της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.), που αφορά στην πόλη μας. Ακολούθως, διοργανώνει διευρυμένη συνεδρίαση την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κατά την οποία θα γίνει η παρουσίαση των χαρακτηριστικών και της δυναμικής της περιοχής Β.Α.Α., των αξόνων στρατηγικής από τη μελετήτρια, κα. Αναστασία Λαγουδάκη, Χωροτάκτη - Πολεοδόμο και του πίνακα των δράσεων, όπως έχουν προσδιορισθεί μέχρι σήμερα και προτείνονται από τον Δήμο.

Επίσης θα γίνει η παρουσίαση των βασικών συμπερασμάτων «Σχεδιασμός και υλοποίηση Έρευνας πεδίου στις επιχειρήσεις του Δήμου Χανίων» από τον κ. Γιάννη Μαυρογιάννη, Οικονομολόγο.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει: “Με αυτή τη διαδικασία ξεκινά ένας εποικοδομητικός διάλογος, προκειμένου να καταλήξουμε στη βέλτιστη για την πόλη μας πρόταση προς όφελος όλων. Στο πλαίσιο της διαβούλευσης θα έχουμε την ευκαιρία να δεχτούμε επισημάνσεις - συμπληρώσεις - νέες προτάσεις, ώστε να διαμορφωθεί η τελική πρόταση, που θα υποβληθεί προς έγκριση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο”.

p1