Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

12/9/2016, Πλήθος κόσμου στη Λιμνούπολη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

12.09.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 14:24

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το υδροψυχαγωγικό πάρκο Λιμνούπολη (Water Park Limnoupolis) την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ημέρας προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα υδροψυχαγωγικά παιχνίδια του πάρκου χωρίς να καταβάλουν χρηματικό ποσό στην είσοδο, αλλά προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη. Η ποσότητα, που συγκεντρώθηκε είναι ιδιαίτερα σημαντική και βοηθά σε μεγάλο βαθμό το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Αντιδήμαρχος, Ελευθερία Αλιφιεράκη, σε δήλωση της ευχαριστεί το Δ.Σ. του υδροψυχαγωγικού πάρκου Λιμνούπολη για την παραχώρηση του καθώς και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους εθελοντές, που χάρη στη συμβολή τους επιτεύχθηκε ομαλά η ανωτέρω δράση. Ιδιαιτέρως όμως θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας, οι οποίοι, όπως ανέφερε “πάντα ανταποκρίνονται στις δράσεις του Δήμου Χανίων στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.”