Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

01/11/2016, Παρεμβάσεις συνεργείων Δήμου Χανίων και Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας

01.11.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:11

 

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι τη Δευτέρα 31/10/2016, οπότε και εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα, συνεργεία τόσο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. όσο και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου  επενέβησαν εκτάκτως σε εκατοντάδες περιπτώσεις, προκειμένου να αποτρέψουν την πρόκληση δυσάρεστων καταστάσεων για τους συμπολίτες μας.

 

Ειδικότερα, συνεργεία της Δ.Ε.Υ.ΑΧ. επενέβησαν χθες σε 51 καταγεγραμμένες έκτακτες περιπτώσεις, που αφορούσαν αποφράξεις φρεατίων, αγωγών, καθαρισμούς καναλιών, αντλιοστασίων, ελέγχους ομβρίων, δικτύων αποχέτευσης, κ.α., σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων.

 

Παράλληλα, τεχνικά συνεργεία του Δήμου μας επενέβησαν εγκαίρως και προχώρησαν σε καθαρισμούς δρόμων, ελέγχους ρυακιών, τοποθετήσεις υποβάσεων, ελέγχους στεγών σε σχολεία, καθαρισμούς καταπτώσεων σε δρόμους, κ.α. Μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί από φερτά υλικά σε τμήμα του  Κλαδισού ποταμού, στη Σούδα, την Πελεκαπίνα και τον Σταλό.

photo

Σημειώνεται, ότι και σήμερα, Τρίτη 1/11/2016, συνεχίστηκε η καταγραφή των ζημιών της κακοκαιρίας από τις Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου αυτές να αποκατασταθούν άμεσα.