Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

03/01/2017, Χριστουγεννιάτικη εκδρομή αγάπης και αλληλεγγύης για τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών των Δήμων Χανίων, Ηρακλείου, και Ρεθύμνου

03.01.2017 | Ώρα δημοσίευσης: 03:01


Χριστουγεννιάτικη εκδρομή αγάπης και αλληλεγγύης για τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών των Δήμων Χανίων, Ηρακλείου, και Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε εχθές στην Ιερά Μονή Αρκαδίου και στο Ρέθυμνο.

Η εκδρομή έγινε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, και εκτός από την επίσκεψη και ξενάγηση στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, περιελάμβανε γεύμα και μουσική ψυχαγωγία σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 500 δημότες των τριών νομών και επίσης έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής κα Αλιφιεράκη Ελευθερία, κα Καναβάκη Μαρία, υπάλληλοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών των δήμων καθώς και ο πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων κ. Μιχάλης Βλατάκης.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, Άγιοι Βασίληδες, μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά και τα διασκέδασαν γεμίζοντας τα χαρά.

photo

photo

photo

photo