Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

30/3/2016, Υποδοχή εκπαιδευτικών προγράμματος ERASMUS: Στο Δημαρχείο Χανίων

30.03.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:03

Εκπαιδευτικούς έξι ευρωπαϊκών χωρών, που συμμετέχουν στη δράση ERASMUS+ και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε την Τετάρτη 30/3/2016, το πρωί, στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Καλωσορίζω τους εκπαιδευτικούς στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας, υποδεχόμενος τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Ο Δήμαρχος Χανίων παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, ενώ βελτιώνεται στο σύνολο της και η εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο κ. Βάμβουκας συνεχάρη παράλληλα τους εκπαιδευτικούς του 11ου Νηπιαγωγείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, όπου οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Media lab και την προσωπική Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

p1

p2

p3

p4