Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

9/5/2016, Ευχαριστήριο Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα για την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Μαραθωνίου Κρήτης

09.05.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 01:05

 

Η επιτυχής διοργάνωση του 1ου Μαραθωνίου Κρήτης αποτελεί πλέον γεγονός. Η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού πέρασε ήδη στην ιστορία. Η διοργάνωση, στη μνήμη ενός φωτισμένου ιεράρχη και ανθρώπου, του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη, υπήρξε αντάξια της προσωπικότητάς του. Ως Δήμαρχος της πόλης που κατά κύριο λόγο φιλοξένησε τη διοργάνωση, οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους εμπνεύστηκαν, εργάσθηκαν και υλοποίησαν με επιτυχία αυτό το δρομικό γεγονός που επιδίωξή μας είναι να αποτελέσει θεσμό.

Αξίζει να αναφέρω ότι πριν ξεκινήσει ο αγώνας, είχε σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση από πλευράς συμμετοχών στο Μαραθώνιο δρόμο ανά την Ελλάδα!

Η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια Κρήτης, όλοι οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, το προσωπικό του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και οι ειδικοί συνεργάτες μου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω το Δήμο Ηρακλείου για την βοήθειά του στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και βέβαια τους χορηγούς της διοργάνωσης που αγκάλιασαν την προσπάθεια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας, το τμήμα τροχαίας Χανίων, η Πυροσβεστική, το Λιμενικό και τόσοι άλλοι.

Σύλλογοι, φορείς και ομάδες εθελοντών που στήριξαν τον αγώνα έδωσαν το παράδειγμα για τη συνέχεια. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας!

Η αρχή έγινε, ο σχεδιασμός για την επόμενη διοργάνωση, για το 2ο Μαραθώνιο Κρήτης, ξεκίνησε ήδη από σήμερα.

Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν, μπράβο στους Χανιώτες που στήριξαν την προσπάθεια με τη συμμετοχή τους!!!”