Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

18/10/2016, Γιορτή Τσικουδιάς

18.10.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 05:10

Ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, την καθιερωμένη Γιορτή Τσικουδιάς.
Η Γιορτή γίνεται για 21ή συνεχή χρονιά και αποτελεί πόλο έλξης ντόπιων και επισκεπτών που παρακολουθούν την αναβίωση της απόσταξης της τσικουδιάς από παραδοσιακό καζάνι και διασκεδάζουν με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και φυσικά άφθονη τσικουδιά.

Η Γιορτή Τσικουδιάς 2016 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στην Πλατεία Γιαλί Τζαμισί στο Παλιό Λιμάνι και η βραδιά θα πλαισιώνεται από το μουσικό συγκρότημα των Νεκτάριου και Ευτύχη Κωστάκη. Οι χορευτικές ομάδες του «Ψηλορείτη» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει η Ζαχαρένια Μπούτζουκα.

Χορηγοί εκδήλωσης: φροντιστήριο θετικών επιστημών «Διάκριση», τυροκομικά προιόντα «Αφοί Χονδράκη», εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «Αφοί Κληματσάκη», ηλιακοί θερμοσίφωνες «Περράκης Αλέξανδρος», αρτοποιήματα «Αφοί Περράκης», ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ,βιοτεχνία και εμπόριο ξηρών καρπών «Το Ρόδο», γερανοί Καντηλιεράκης,Σούπερ Μάρκετ ΙΝΚΑ.

afisa