Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

22/7/2016, Προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

22.07.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων στηρίζει η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ», προχωρώντας στην προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου στα παιδιά απόρων οικογενειών, που ωφελούνται από τη συγκεκριμένη δομή του Δήμου Χανίων.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 22/7/2016, στο Δημαρχείο Χανίων έγινε η συμβολική παράδοση των 50.000 μερίδων από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΓΙΩΤΗΣ, Μάριο Παπαθανασίου, στην Αντιδήμαρχο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και ισότητας του Δήμου Χανίων, Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Σε δηλώσεις της η κα. Αλιφιεράκη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την εταιρία για την προσφορά της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, "που με την κίνησή αυτή", όπως επεσήμανε,  "έδειξε έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της, προωθώντας το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ευελπιστούμε και προτρέπουμε για τη συνέχιση και πραγματοποίηση τέτοιων δράσεων και ενεργειών και απο άλλες εταιρείες, προκειμένου μαζί να παρέχουμε συνεχή στήριξη σε οικογένειες και παιδιά, που χρειάζονται την ενίσχυση μας".

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το ταξίδι του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» στην Κρήτη συνδυάστηκε με τη στήριξη οικογενειών των Χανίων, παρέχοντας στα παιδιά τους ένα καθημερινό, θρεπτικό δεκατιανό. Είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε κι εμείς με τον τρόπο αυτό στο σημαντικό έργο, που επιτελείται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Δήμου Χανίων για την άριστη συνεργασία", τόνισε από την πλευρά του ο Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ, Μάριος Παπαθανασίου.

π1

π2

π3

π4