Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

14/10/2016, Υποτροφίες σπουδών για δικαιούχους της κάρτας σίτισης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

14.10.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 23:35

Έξι θέσεις φοίτησης παρέδωσαν σήμερα τρεις εκπαιδευτικοί Οργανισμοί της πόλης (Ιδιωτικές σχολές- ΙΕΚ) στον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Ειδικότερα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Α.μ.Ε.Α. και Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων η οποία είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής προστασίας των δημοτών μας, προσφέρθηκαν 6 θέσεις φοίτησης για απόκτηση πτυχίου και εξάσκησης επαγγέλματος από:

1. Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου που προσέφεραν δύο θέσεις για σπουδές στην
ειδικότητα "Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης",

2. Τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων "HOTELIER EDUCATION" δύο θέσεις στην ειδικότητα "Ζαχαροπλαστικής Τέχνης" και "Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων"

3. «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Χανίων» δύο θέσεις στην ειδικότητα "Τεχνίτης Περιποίησης Νυχιών".

Οι θέσεις φοίτησης δόθηκαν σε παιδιά που αποφοίτησαν το 2015 και 2016 από το Λύκειο και επιλέχθηκαν βάση κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων από το αρχείο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανίων και οι οικογένειες τους είναι ωφελούμενοι του προγράμματος της κάρτας σίτισης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των σχολών για την ευγενική και ουσιαστική προσφορά τους.

Photo