Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

19/10/2016, Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του πάρκου Ανεμόμυλοι στα Καθιανά Ακρωτηρίου

19.10.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

 

Η Δημοτική κοινότητα Αρωνίου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής και εθελοντικές ομάδες, σε συνεργασία με την Διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου Χανίων, τη ΔΕΔΙΣΑ  και τη Διεύθυνση Δασών Χανίων, διοργάνωσαν χθες 18/10/2016 με επιτυχία, εθελοντική δράση καθαρισμού του πάρκου Ανεμόμυλοι στα Καθιανά Ακρωτηρίου.


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν με σκοπό να αναβαθμιστεί άλλος ένας υπέροχος χώρος πρασίνου του Δήμου μας.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή τόνισε: «Ήρθε η ώρα για την αξιοποίηση του πάρκου ανεμόμυλων στα Καθιανά μετά από συμφωνία που πρόκειται να κάνουμε με το Δασαρχείο Χανίων για να περιέλθει ξανά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για ένα πάρκο που κάποτε ήταν κοινοτικό στη συνέχεια δόθηκε στο δασαρχείο, φυτεύτηκε και τώρα θεωρώ ότι είναι η ώρα να το αξιοποιήσουμε για ανάγκες ψυχαγωγίας των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας. Ένας εξαιρετικός χώρος για εκδρομές, ήπιες αθλητικές δραστηριότητες και βόλτα στην πανέμορφη φύση».

 

Από την πλευρά τους τόσο ο αντιδήμαρχος καθαριότητας & περιβάλλοντος κ. Γιώργος Φραγγεδάκης όσο και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρωνίου κ. Μαρία Στρατουδάκη σε κοινή δήλωση ανέφεραν: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δασαρχείο Χανίων, τη ΔΕΔΙΣΑ, τον Πολιτιστικό σύλλογο Καθιανών, την Δημοτική Κοινότητα Αρωνίου, τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας και την «Goldair Handling» για το προσωπικό που διέθεσε σε αυτήν την εθελοντική δράση».