Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

4/4/2016, «Αγροτικό Ι Αστικό - Δίκτυα φυσικών και πολιτιστικών διαδρομών στο Δήμο Χανίων»: Στις 6/4/2016 στο ΚΑΜ

04.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

H διερεύνηση των δυνατοτήτων σύζευξης του αστικού και του αγροτικού χώρου, πόλης και ενδοχώρας,  στο Δήμο Χανίων μέσω εντοπισμού σημείων ενδιαφέροντος και δημιουργίας διαδρομών αποτελεί πρόκληση για την τοπική ανάπτυξη και την ανάξειξη του πολιτιστικού και φυσικού πλούτου της περιοχής.
Με αφορμή τη γενικότερη συζήτηση γι αυτό το θέμα αλλά και την μελέτη μιας ομάδας  μεταπτυχιακών φοιτητών της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης (Εργαστήριο Ιστορίας & Θεωρίας της Αρχιτεκτονική)  η οποία εκτιμήσαμε ότι  έχει ευρύτερο ενδιαφέρον πέραν των στενών ορίων της ακαδημαίκής κοινότητας και μπορεί να αναπτύξει διάλογο με πολλαπλά ωφέλη για την ευρύτερη περιοχή των Χανίων  το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου σε συνεργαία με τον Δήμο Χανίων οργανώνει την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, ώρα 19.00 συνάντηση με θέμα ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ. Δίκτυα πολιτιστικών και φυσικών διαδρομών στον Δήμο Χανίων.
Η εν λόγω  ημερίδα εντάσσσεται στο forum ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ και περιλαμβάνει   την παρουσίαση της μελέτης  και στη συνέχεια εισηγήσεις   από εκπροσώπους φορέων που σχετίζονται άμεσα με το θέμα (Δήμο Χανίων, Περιφέρεια Κρήτης, Εφορεία Αρχαιοτήτων και Ένωση Ξενοδόχων Χανίων).

Πρόγραμμα

π2

π3