Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

5/8/2016, Ολοκληρώθηκε η Γ΄ κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά στην Παιδική Εξοχή Καλαθά

05.08.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 04:08

Με αφορμή την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4/8/2016, και σηματοδότησε το τέλος και της Γ’ κατασκηνωτικής περιόδου για παιδιά, το Δ.Σ. της Παιδικής Εξοχής Καλαθά αλλά και ο Δήμος Χανίων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για μια ακόμη φορά τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών για την καλή συνεργασία, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους, όπως και τους εργαζόμενους της Παιδικής Εξοχής Καλαθά για την άρτια συμπεριφορά τους και την προσπάθειά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Παιδικής Εξοχής αποστέλλουν τις καλύτερες ευχές τους για ένα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού στα παιδιά, που με την παρουσία τους πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης με χαρούμενες φωνές και όμορφα χαμόγελα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι συντελεστές της Παιδικής Εξοχής Καλαθά σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή κατά τη χθεσινή εκδήλωση, με ένα μικρό αλλά γεμάτο συναισθήματα αποχαιρετιστήριο δώρο, χάρισαν τις καλύτερες ευχές τους στα παιδιά, που κλείνουν τα 16 τους χρόνια και από το επόμενο έτος δε θα ανήκουν στο κατασκηνωτικό σύνολο.

«Ευχόμαστε σε όλους σας όλα τα καλά και δίνουμε νέο ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι! Θα σας περιμένουμε όλους εκεί, στη μεγάλη και αγαπημένη παρέα της Παιδικής Εξοχής Καλαθά!», ανέφερε εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος, Αντιδήμαρχος Χανίων, Νεκτάριος Αλεξανδράκης. «Ευχόμαστε η επόμενη κατασκηνωτική περίοδος για ηλικιωμένους, που ξεκινά από αύριο, Σάββατο 6/8/2016 να κυλήσει εξίσου ευχάριστα για όλους!», πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδράκης.

p1