Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

11/4/2016, Πλήθος κόσμου στην ξενάγηση του Δήμου Χανίων στα Κεραμειά – Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας στις 17/4/2016

11.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στα Κεραμειά (Άγιο Νέστορα), η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» και υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου.

Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, Αθανάσιος Μαϊλης. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ξενάγηση περιλαμβάνεται στις πιλοτικές εκτός πόλης ξεναγήσεις, οι οποίες έχουν ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα, προκειμένου να καλυφθούν οι προτιμήσεις περισσότερων δημοτών και επισκεπτών.

Στην ξενάγηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γιάννης Μαράκης, καθώς και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Αποστολάκη – Σαρικάκη.

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 17/4/2016, στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας από τους αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, κα. Τζανακάκη & κ. Μιλιδάκη. Σημείο συνάντησης – Αφετηρία: Δημαρχείο Χανίων. Μετακίνηση με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.

Όλες οι ξεναγήσεις του προγράμματος της εαρινής περιόδου ξεκινούν στις 10.30 από τα προκαθορισμένα σημεία συνάντησης. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των ξεναγήσεων δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr.

p1

p2