Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

2/9/2016, Τελετή λήξης θερινών μαθημάτων σκακιού στην Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων

02.09.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 13:05

 

Με το κλείσιμο του φετινού καλοκαιρινού προγράμματος εκμάθησης σκακιού για παιδιά, που υλοποίησε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων - για 20η συνεχή χρονιά- στο χώρο των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων, διοργανώθηκε πρωτάθλημα στο οποίο είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν τον κύκλο των μαθημάτων .

 

Τα προγράμματα, όλα αυτά τα 20 χρόνια, στηρίχτηκαν από έμπειρους προπονητές αναγνωρισμένων Συλλόγων της πόλης μας, που με την υπευθυνότητά τους και την μεθοδικότητά τους συνέβαλαν ώστε να γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία και να αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της θερινής λειτουργίας των Παιδικών Βιβλιοθηκών.

 

Στην τελετή λήξης, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, στο χώρο της Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Σούδας, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Βαρβάρας Περράκη, της προϊσταμένης κ. Βιβής Χουδαλάκη και του προσωπικού των Βιβλιοθηκών του Δήμου μας, πολλών παιδιών και γονέων, απονεμηθήκαν κύπελλα και μετάλλια στους νικητές και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Σε δηλώσεις της η κ. Περράκη τόνισε:

 

«Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές κ. Αλυγιζάκη Ράνια του Α.Ο. «Κύδωνα» και την κ. Κατερίνα Κουρνιδάκη του Α.Ο. «Αντισφαίρισης».

 

Ευχαριστούμε, τα παιδιά και τους γονείς, που στηρίζουν με την αθρόα συμμετοχή τους το συγκεκριμένο πρόγραμμα και γενικότερα όλες τις εκδηλώσεις των Παιδικών- Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου μας, που στόχο και σκοπό έχουν όχι μόνο τη διάδοση της αναγνωσιμότητας αλλά και την εποικοδομητική απασχόληση, το ομαδικό παιχνίδι, τη ψυχαγωγία, την επιμόρφωση, την επικοινωνία, την έκφραση και τη δημιουργία για χαρούμενα και υγιή παιδιά!»

εικονα1

εικονα2

εικονα3

εικονα4

εικονα5