Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

22/11/2016, Μήνας Εφηβείας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων: «Εσύ τι χρώμα ζώνη άνεσης έχεις;» Πρόγραμμα για οργανωμένες ομάδες μαθητών

22.11.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:11

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά τον Μήνα Εφηβείας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη και προσκαλεί οργανωμένες τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή δημιουργική δράση, ειδικά σχεδιασμένη για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Και φέτος οι έφηβοι θα έχουν τη χαρά να συνεργαστούν με τον Πολυχρόνη Κουτσάκη, συγγραφέα, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Murdoch, της Αυστραλίας.

Οι έφηβοι θα συναντήσουν τους λογοτεχνικούς ήρωες της εφηβικής αστυνομικής «Τριλογίας της Κρήτης», του Πολυχρόνη Κουτσάκη, που άλλοτε καταφέρνουν και άλλοτε όχι να διευρύνουν τη Ζώνη Άνεσής τους.

Στη συνάντηση αυτή με τη βοήθεια του συγγραφέα θα ακολουθήσουν τους τρεις χαρακτήρες και την παρέα τους εντός και εκτός των comfort zones. Θα συζητήσουν για το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε πράγματα, που μας δημιουργούν ανησυχία, για το τι σημαίνει επιτυχία/αποτυχία/απόρριψη και θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για όσα σημαντικά τους απασχολούν και για όσα λιγότερο σημαντικά τους ταλαιπωρούν.

Η «Τριλογία της Κρήτης»: Καιρός για ήρωες / Μια ανάσα μόνο / Δεν είσαι εδώ

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με την τάξη τους να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2821 3 41662. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

p1