Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

1/4/2016, Συμμετοχή Μουσικού Σχολείου Χανίων σε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ. Στήριξη από τον Δήμο Χανίων

01.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:04

Την πολυετή προσπάθεια του Μουσικού Σχολείου Χανίων επιβράβευσε την Παρασκευή 1/4/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Καταστήματος Χανίων με αφορμή τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου στην 8η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα.

Ο κ. Βάμβουκας τόνισε τη σημαντικότητα της συμμετοχής του σχολείου στο Φεστιβάλ, καθώς είναι το μοναδικό σχολείο απ' την Κρήτη, το οποίο συμμετέχει στη διοργάνωση, εκπροσωπούμενο από 47 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πόλη των Χανίων θα εκπροσωπηθεί επάξια στο σημαντικό αυτό διεθνές πολιτιστικό δρώμενο και συνεχάρη την προσπάθεια, που καταβάλλεται τόσο από τους μαθητές όσο και από τους καθηγητές του σχολείου.

Τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν την ίδια στιγμή η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Χανίων, Μαρία Παππουτσάκη, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γεώργιος Παπαδάκης, για τη στήριξη, που λαμβάνουν από το Δήμο Χανίων.

p1