Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

14/12/2016, Γεμάτη μελωδίες η επίσκεψη του Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα στο Μουσικό Σχολείο Χανίων

14.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:12

 

Το Μουσικό σχολείο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα, μετά από πρόσκληση της σχολικής κοινότητας, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

 

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπουτσάκη, ο σύλλογος των καθηγητών και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιώργος Παπαδάκης, ευχαρίστησαν τoν  Δήμαρχο Χανίων για τη στήριξή του προς το Μουσικό Σχολείο.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων από την πλευρά του, εξέφρασε τη χαρά του αλλά και τις ευχαριστίες του για τις επιδόσεις των παιδιών και τις διακρίσεις του σχολείου μέσω των οποίων προβάλλεται και ο τόπος μας. «Μας κάνετε περήφανους», τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που κάνετε κάτι που άλλωστε επιδιώκουμε για το σύνολο των σχολείων του Δήμου μας».

Ο Δήμαρχος Χανίων ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ευτύχη Κονταξάκη και συνεργάτες του, απόλαυσε μελωδίες της βραβευμένης χορωδίας του Μουσικού Σχολείου αλλά και Κρητικές κοντυλιές από τα παιδιά, που με τον τρόπο τους θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξή του.

photo1

photo2

photo3

photo4

photo5

photo6