Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

31/3/2016, “Έλεγχος και Διαχείριση του στρες με προηγμένη Ομοιοπαθητική και Βιοανάδραση”: Στις 3/4/2016

31.03.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:03

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: “Έλεγχος και Διαχείριση του στρες με προηγμένη Ομοιοπαθητική και Βιοανάδραση”, πραγματοποιεί την Κυριακή 03 Απριλίου 2016, στις 18.00, στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Χανίων η Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής. Η εν λόγω ομιλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ομιλίας, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό, οι ιατροί Ελένη Κυριακοπούλου και Περσεφόνη Κυβέλου, οι οποίες είναι μέλη της Πανελλήνιας Ιατρικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (Π.Ι.Ο.Ε.) θα αναπτύξουν το θέμα: “Έλεγχος και Διαχείριση του στρες με προηγμένη Ομοιοπαθητική και Βιοανάδραση”, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και μέτρηση του στρες.

Ο Δήμος Χανίων στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις, που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την προαγωγή της υγείας, με τη σύμφωνη γνώμη του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων”, επεσήμανε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε την Πέμπτη 31/3/2016, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μανώλης Φραγκάκης, χαιρετίζοντας εκ μέρους της δημοτικής αρχής την υλοποίηση της ενημερωτικής ομιλίας.

Κάλεσμα για συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση απηύθυναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η γενική γιατρός και μέλος της Πανελλήνιας Ομοιοπαθητικής Εταιρείας, Περσεφόνη Κυβέλου, και το μέλος της Ελληνικής Γρ. Ομοιοπαθητικής, Χρυσούλα Καψωμένου.

p1