Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

13/7/2016, Έναρξη εγγραφών στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων

13.07.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:07

 

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στην αίθουσα τύπου του Δημαρχείου Χανίων, ανακοινώθηκε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη η έναρξη εγγραφών - επαννεγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων για τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Όπως επισημάνθηκε, η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διορθώσουν την υποβληθείσα δήλωση έως τις 27 Ιουλίου, ενώ στην συνέχεια όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται και ταχυδρομικά στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. μαζί με όλα τα δικαιολογητικά για έλεγχο έως και στις 5 Αυγούστου 2016.

Η κυρία Αλιφιεράκη τέλος, συμπλήρωσε, ότι λόγω ανακατασκευής του παιδικού Σταθμού Γ΄-ΣΤ΄ που βρίσκεται στην περιοχή των Λενταριανών το προσωπικό και τα νήπια θα φιλοξενηθούν, φέτος, στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ακρωτηρίου, στο Πυθάρι.

Παράλληλα, η προϊσταμένη των παιδικών σταθμών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Ειρήνη Τσιράκη, τόνισε ότι τα προσωρινά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στις 22/8/2016 και πιθανές ενστάσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 25/8/2016. Επιπρόσθετα όσοι γονείς δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ή για οποιονδήποτε λόγω αδυνατούν να υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά, θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στο Δημαρχείο Χανίων, για να κάνουν εκεί τις απαραίτητες ενέργειες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται πατήστε ΕΔΩ

 

1