Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

04/11/2016, Σε μια ξεχωριστή βραδιά, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιάννη Κιουρτσάκη «Γυρεύοντας την εξορία στην πατρίδα σου»

04.11.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 12:11

 "Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση του κόσμου σήμερα, να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας να καταλάβουν το βάθος της κρίσης αλλά χωρίς άδικη αυτομαστίγωση, αλλά με μια αυτοκριτική που θα μας οδηγήσει στην αυτογνωσία" ανέφερε μεταξύ άλλων πολλών, ο συγγραφέας-φιλόσοφος εκλεκτός καλεσμένος μας, Γιάννης Κιουρτσάκης, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του: «Γυρεύοντας την εξορία στην πατρίδα σου».

Μια ξεχωριστή βραδιά σε ένα ιδιαίτερο και πολύτιμο βιβλίο, το βράδυ της
Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2016, στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Χανίων κας Βαρβάρα Περράκη.

Η Μαρίνα Αρετάκη, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων και ο
Δημήτρης Βλαχοδήμος φιλόλογος, δρ. νεοελληνικής φιλολογίας, παρουσίασαν το βιβλίο και συνομίλησαν με τον συγγραφέα και το κοινό έθεσε τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του.

-----
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Χανίων, τις εκδόσεις Πατάκη και το βιβλιοπωλείο Librairie.

photo1

photo2

photo3