Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

30/12/2016, Συνεχίζεται το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων

30.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 14:40

 

Συνεχίζεται το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων με επιπλέον εκδηλώσεις, οι οποίες είτε ακυρώθηκαν λόγω καιρού είτε οι μικροί μας φίλοι ζήτησαν να επαναληφθούν. Εξάλλου από σήμερα η πρόγνωση του καιρού μας δίνει θετικές ενδείξεις για τις πρώτες μέρες του χρόνου. Αναλυτικότερα:

  • Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στις 12.00, στο παγωμένο δάσος των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Κήπο θα επαναληφθεί η δράση για κορίτσια 6 έως 12 ετών “Κυνήγι θησαυρού για μικρές πριγκίπισσες”. Η υπεύθυνη της δράσης, Θηρεσία Κατσιφαράκη, προσκαλεί τα κορίτσια να ντυθούν πριγκίπισσες και να έρθουν να παίξουν.

Στις 17.00, στο πρώην Δημαρχείο Ακρωτηρίου θα παρουσιαστεί η παράσταση θεάτρου σκιών “Ο Καραγκιόζης και ο καλικάντζαρος”.

  • Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στις 12.00, στο παγωμένο δάσος των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Κήπο θα επαναληφθεί η δράση για παιδιά 6 έως 12 ετών “Το κυνήγι του σοκολατένιου θησαυρού”. Η υπεύθυνη της δράσης, Θηρεσία Κατσιφαράκη, προσκαλεί τα παιδιά, που τους αρέσουν οι σοκολάτες να έρθουν να παίξουν.

Επίσης ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά να βγάλουν Santa selfie την Κυριακή 1η Ιανουαρίου.

photo