Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

15/6/2016, Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Αλκίνοου Νικολαΐδη & του Χαράλαμπου Δουλγεράκη: Από τον Δήμο Χανίων

15.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 14:48

Από τον Δήμο Χανίων εκδίδεται η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση αναφορικά με την απώλεια του Αλκίνοου Νικολαΐδη και του Χαράλαμπου Δουλγεράκη:

“Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες του Αλκίνοου Νικολαΐδη και του Χαράλαμπου Δουλγεράκη, δύο σπουδαίων προσωπικοτήτων με σημαντική προσφορά επί σειρά ετών στον τόπο μας.

Ο Αλκίνοος Νικολαΐδης υπήρξε μια εξέχουσα φυσιογνωμία με έντονη επιστημονική δράση, προωθώντας το σημαντικότατο έργο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων για πολλά χρόνια από τη θέση του Διευθυντή.

Ο Χαράλαμπος Δουλγεράκης με μακροχρόνια προσφορά στη δημόσια υγεία του Νομού Χανίων παρουσίασε υποδειγματικό έργο ως Διοικητής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των εκλιπόντων. Ας είναι αιωνία η μνήμη τους”.