Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

3/8/2016 Τα έργα στην περιοχή της Σπλάντζιας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων

03.08.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:08

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών - παρεμβάσεων στην περιοχή της Σπλάντζιας όπου συνεργεία προχώρησαν σε εργασίες αποκατάστασης των φθορών στο πλακόστρωτο της πλατείας και των περιμετρικών δρόμων, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες.

 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι πρέπει και οι πολίτες να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο:

 

«Η συμπεριφορά των συμπολιτών μας πρέπει να είναι τέτοια που να βοηθάει το κοινωνικό σύνολο αλλά και τη Δημοτική Αρχή. Υπάρχουν εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα που έχουμε ξεκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους. Δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπονται αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν αυτοκίνητα, βαριά φορτηγά που περνάνε παρανόμως πολλές φορές και καταστρέφουν το πλακόστρωτο. Υπάρχουν προβλήματα και συμπεριφορές που δεν πρέπει να υπάρχουν. Κάνουμε κακό στον εαυτό μας. Πρέπει όλοι μαζί να καταλάβουμε ότι αυτό που έχουμε είναι πολύτιμο, πρέπει να προσέχουμε».

 

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 4 έως και το Σάββατο 6/8/2016 θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης πλακών στην οδό Ιακώβου Κουμή, από τη συμβολή της με την οδό Πεζανού έως τη συμβολή της με την οδό Επισκ. Καλλίστου.

 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύει διακοπή κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στα σημεία των εργασιών.

eikona1

eikona2

eikona3

eikona4