Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

6/4/2016, Σύσκεψη για το Γ.Π.Σ. Χανίων & την παράκτια διάβρωση στην Υ.ΔΟΜ. Χανίων

06.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 11:04

Σύσκεψη, παρουσία του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστα Συνολάκη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/04/2016 στα γραφεία της Υπηρεσίας Δόμησης Χανίων, με θέμα: “Παράκτια διάβρωση - κίνδυνοι και πρόβλεψη για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Χανίων”.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γεώργιος Φραγγεδάκης, υπηρεσιακοί παράγοντες και ο συνεργάτης του κ. Συνολάκη, Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης, εξετάστηκε η αναγκαιότητα σύνδεσης των προτάσεων του Δήμου Χανίων με την κλιματική αλλαγή. Παράλληλα, συμφωνήθηκε η συνάντηση αυτή να αποτελέσει το πρώτο βήμα σε μια σειρά επαφών, που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα με στελέχη της επιστημονικής ομάδας του Κ. Συνολάκη, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία στη διαμόρφωση των αναπτυξιακών προτάσεων του Δήμου Χανίων.

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα και εν όψει της Β1 φάσης των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Γ.Π.Σ.), ανάλογες επαφές θα πραγματοποιηθούν και με άλλα μέλη της επιστημονικής κοινότητας.

 

p1

p2