Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

29/8/2016, Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για την απώλεια της γιατρού και αυτοδιοικητικού, Χριστίνας Φραγκογιάννη

29.08.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 12:17

 

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε δήλωσή του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της αγαπητής γιατρού και αυτοδιοικητικού, Χριστίνας Φραγκογιάννη. Η Χριστίνα Φραγκογιάννη προσέφερε επί σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση και τα κοινά, διατελώντας δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Άνθρωπος με ήθος και ακέραιη προσωπικότητα, μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα και την ενασχόλησή της με τα κοινά στήριξε μέχρι τέλους την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την πίστη σε αξίες, ιδέες και ιδανικά.

Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την κόρη και τους οικείους της εκλιπούσης.

Αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη Χριστίνα Φραγκογιάννη αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 29/8/2016, συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30/8/2016, στις 18.00. Παράλληλα, ορίζουμε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σήμερα, στις 14.30, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την οφειλόμενη απόδοση τιμής. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, ενώ αντί στεφάνου θα προταθεί η κατάθεση χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.