Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

09/12/2016, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα με τον Υφυπουργό Οικ. & Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλα & τον ειδικό γραμματέα ΣΔΙΤ Ν. Μαντζούφα

09.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 08:12


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και τον ειδικό γραμματέα ΣΔΙΤ κ. Νίκο Μαντζούφα.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προώθηση από την νέα ηγεσία του Υπουργείου, του θέματος της δημιουργίας 8 νέων σχολικών μονάδων στα όρια του Δήμου Χανίων, καθώς και η ανακατασκευή και αναβάθμιση του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας, σε συνέχεια προηγούμενης συμφωνίας του Δημάρχου Χανίων και του πρώην Υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη, μια πρόταση που είχε εγκρίνει και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.


Ο κ. Πιτσιόρλας εμφανίσθηκε θετικός στην προοπτική κατασκευής τόσο των νέων σχολικών μονάδων όσο και του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας μέσω ΣΔΙΤ.


Παράλληλα ο Δήμαρχος Χανίων συζήτησε με τον κ. Πιτσιόρλα, το θέμα της χρηματοδότησης της Δημοτικής Αγοράς Χανίων και το έργο της αντικατάστασης των λαμπτήρων του Δημοτικού ηλεκτροφωτισμού για την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και μια σειρά ακόμη από θέματα αρμοδιότητας του συγκεκριμένου Υπουργείου.

photo