Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

25/4/2016, Με επιτυχία το 5ο Τουρνουά Αλληλεγγύης Καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού

25.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 01:04

Παρουσία του θρύλου του μπάσκετ και επίτιμου προσκεκλημένου του 5ου Τουρνουά Αλληλεγγύης Καλαθοσφαίρισης, Νίκου Γκάλη, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24/4/2016, το σημαντικό αθλητικό τουρνουά, που συνδιοργάνωσαν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά.

Τιμητικές πλακέτες στον Νίκο Γκάλη απένειμαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας και ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού για να συναντήσουν τον σημαντικότερο αθλητή, που άλλαξε την ιστορία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του Τουρνουά Αλληλεγγύης συγκεντρώθηκε ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων, φαρμάκων και ρουχισμού τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους θεατές, προς ενίσχυση των κοινωνικών δομών της πόλης μας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας επίδειξης Baskin (ενός αθλήματος αλληλεπίδρασης ατόμων με ή χωρίς αναπηρία, βασισμένου στις αρχές του μπάσκετ) από την ομάδα ΑΜΕΑ του “Αρίωνα Χανίων”, καθώς και ο φιλικός αγώνας της μικτής εργασιακού Αθηνών "Νίκος Γκάλης" με τη μικτή εργασιακού Χανίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον τελικό του Τουρνουά Αλληλεγγύης νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η "Κάβα Κασιμάτης", ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα "Κοσμήματα Μουζουράκης".

 

p1

 

p2

 

p3