Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

21/4/2016, 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης με επίτιμο καλεσμένο τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκο Γκάλη

21.04.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 15:01

Το 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης - περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά.


Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στο Δημαρχείο Χανίων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Μανώλης Αδοντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος Χανίων στηρίζει με την αρωγή του δράσεις οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι στάση ζωής και όχι τάση της εποχής. Συμμετέχουμε, λοιπόν με χαρά στο τουρνουά αλληλεγγύης Χανίων το οποίο διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας τόσο από τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και από τους θεατές τα οποία θα προσφερθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης. Στα πλαίσια εξωστρέφειας του δήμου θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης με ομάδα απ’ την Αθήνα καθώς και αγώνας αλληλεπίδρασης ατόμων με ειδικές ανάγκες (τύπου μπασκιν). Στην κορύφωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ακόμα η βράβευση του μεγάλου Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκου Γκάλη ο οποίος είναι επίτιμος καλεσμένος».


Απ’ την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μιχελογιάννης, τόνισε ότι για 3ο συνεχόμενο χρόνο του τουρνουά έχει παγκρήτιο χαρακτήρα καθώς συμμετέχουν ομάδες τόσο απ' το Ρέθυμνο όσο και από το Ηράκλειο, ενώ συμπλήρωσε ότι τα Χανιά έχουν αναπτύξει μια σημαντική δυναμική στο πλαίσιο του εργασιακού αθλητισμού και ιδιαίτερα στο άθλημα του μπάσκετ.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Δήμου Πλατανιά κ. Πολυχρόνης Σημαντηράκης σημείωσε ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα βοηθώντας τους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των ομάδων κ. Κωνσταντίνος Ζουριδάκης, προσκάλεσε το κοινό το απόγευμα του Σαββάτου 23 Απρίλη στο γήπεδο του Ταυρωνίτη και την Κυριακή 24 Απριλίου στο γήπεδο του Κλαδισού να παρακολουθήσουν του ημιτελικούς και τελικούς του τουρνουά.

 

ΠPOΓPAMMA TEΛIKΩN ΤΜΑ ΧΑΝΙΩΝ 2016


ΣABBATO 23/04/2016 - KΛEIΣTO ΓHΠEΔO TAYPΩNITH
18:00 A' HMITEΛIKOΣ: KOΣMHMATA MOYΣOYPAΚΗΣ - EΥHΣ RESTAURANT CAFE
19:30 TEΛIKOΣ BOΛΩN ΓYNAIKΩΝ
19:45 TEΛIKOΣ TPIΠONTΩN ΑΝΔΡΩΝ
20:00 B' HMITEΛIKOΣ: KABA KAΣIMATHΣ - HAAGEN DAZS

KYPIAKH 24/04/2016 - KΛEIΣTO ΓHΠEΔO ΚΛΑΔΙΣΟΥ
14:00 MIKPOΣ TEΛIKOΣ
15:30 MEΓAΛOΣ TEΛIKOΣ
17:00 AΠONOMEΣ ΣE NIKHTEΣ TOYPNOYA MΠAΣKET AΛΛHΛEΓΓYHΣ & BPABEYΣEIΣ
17:30 EΠIΔEIΞH BASKIN
18:00 ΦIΛIKOΣ ΑΓΩΝΑΣ: MEIKTH ΟΜΑΔΑ ΤΜΑ ΧΑΝΙΩΝ 2016 - MEIKTH OMAΔA MΠAΣKET EKA "NIKOΣ ΓKAΛHΣ" 35+

p1

 

p2