Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

10/6/2016, 3o Βαλκανικό Τουρνουά Beach Volley. Από 10 έως 14 Ιουνίου 2016 στους Αγίους Αποστόλους

10.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

To 3o Βαλκανικό Τουρνουά Beach Volley συνδιοργανώνουν, ο Δήμος Χανίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Σύλλογος Beach Volley Χανίων.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στο Δημαρχείο Χανίων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Κουκλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Το Βαλκανικό Τουρνουά αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη μας γι' αυτό ο Δήμος Χανίων συνεχίζει να υποστηρίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις οι οποίες προσφέρουν υψηλού επιπέδου θεάματα και προβάλλουν την πόλη μέσω των Εθνικών Ομάδων που συμμετέχουν σ' αυτές.” Ο Αντιδήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τον Σύλλογο Beach Volley Χανίων για την συνεργασία και προσκάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους στον τομέα του αθλητισμού να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Απ' την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργάνωσης Αγώνων Beach Volley και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θανάσης Ρέρρας τόνισε ότι είναι το τρίτο και τελευταίο τουρνουά που πραγματοποιείται για φέτος και ότι το όραμα της Βαλκανικής ένωσης γίνεται πραγματικότητα, καθώς κατάφερε να ενωθούν όλα τα Βαλκάνια μέσα απ' την διεξαγωγή αυτών των διοργανώσεων και συμπλήρωσε ότι η Κρήτη είναι η Περιφέρεια με την μεγαλύτερη συμμετοχή σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα Beach Volley στην Ευρώπη.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Συλλόγου Beach Volley στα Χανιά, Σέργιος Αλεξιάδης σημείωσε ότι το Βαλκανικό Τουρνουά είναι το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα στο χώρο των Αγίων Αποστόλων με αθλητές από όλα τα Βαλκανικά Κράτη. Τα τελευταία χρόνια οι Άγιοι Απόστολοι αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ευρώπη, που χρησιμοποιούν το χώρο για την προπόνηση τους.

Τέλος η προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού και Πολιστισμού Λίνα Ψούνη, παρουσίασε το πρόγραμμα των αγώνων οι οποίοι ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρες 9:00-21:00. Το πρωί της Κυριακής θα γίνουν οι προημιτελικοί, μετά τις 15:00 θα γίνουν οι ημιτελικοί ενώ το απόγευμα στις 17:00 θα γίνουν οι τελικοί. Ταυτόχρονα στο πλαίσιο του Βαλκανικού Τουρνουά Beach Volley, ο Δήμος Χανίων και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης διοργανώνουν τουρνουά Mini Volley (3Χ3), το Σάββατο 11/6/16 και ώρα 16.30-21.00. όπου οι μικροί αθλητές θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με αθλητές εθνικών ομάδων.

 

1

Αρχεία

  1. valkanikotournoua