Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

26/6/2016: Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας:"Κλήρος & λαός είμαστε ένα για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων των σύγχρονων κοινωνιών μας".

26.06.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 10:40

"Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος δυναμώνει τη φωνή της Ορθοδοξίας, εκπέμποντας προς πάσα κατεύθυνση τα ισχυρά μηνύματα της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας. Κάτι το οποίο αποκτά ιδιαίτερη σημασία στο σημερινό κόσμο επικράτησης των συμφερόντων, των πολέμων, της βίας, της κοινωνικής αδικίας, των διαιρέσεων και των διακρίσεων". Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στο δείπνο, που προσφέρθηκε το Σάββατο 25/6/2016, εκ μέρους του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα στο Φρούριο Φιρκά, στο πλαίσιο της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

"Στο πλαίσιο των εργασιών αναδείχτηκε μεταξύ άλλων ότι κλήρος και λαός είμαστε ένα, σε μια κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες μας. Σύμμαχος μας στην κοινή αυτή προσπάθεια πρέπει να είναι η επιδίωξη της ενότητας και της συνεργασίας, ανεξάρτητα από πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, προσφέροντας έτσι το αντίδοτο στον φανατισμό και το “αντίδωρο” στην κοινωνία", επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βάμβουκας

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Δημάρχου Χανίων. 

Χαιρετισμός

p1

p2