Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

19/5/2016, «Βενιζέλεια Ποδηλασίας 2016», στις 21-22 Μαΐου, από τον Αθλητικό Όμιλο Κύδων Χανίων

19.05.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 11:05

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Κύδων Χανίων με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, των Δήμων Πλατανιά, Χανίων, και τη Δημοτική Επιχείρηση Δίκτυννα, διοργανώνει Πανελλήνιους Ποδηλατικούς Αγώνες στο πλαίσιο των «Βενιζελείων» 2016.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου και αναμένεται να συμμετάσχουν 250 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 21Μαΐου στις 3 το απόγευμα με εκκίνηση το λιμάνι Κολυμπαρίου οι αθλητές αφού καλύψουν 108 χλμ. κάνοντας 4 στροφές στη διαδρομή Ξαμουδοχώρι-Ζουνάκι-Νεριανά- Βουκολιές-Συρίλι-Βλαχερωνίτισσα-Μάλεμε-Ξαμουδοχώρι, θα τερματίσουν στο χωριό Ξαμουδοχώρι, όπου θα γίνουν οι επίσημες απονομές των νικητών.

Την Κυριακή στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην καθιερωμένη διαδρομή στο κέντρο της πόλης το σιρκουί όλων των κατηγοριών επί των οδών Αν. Παπανδρέου-Κ. Σφακιανάκη-Στρ. Τζανακάκη-Ελ. Βενιζέλου. Παράλληλα ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων ΠΡΟΤΑ με σύνθημα ‘’Πρώτα η ζωή μετά η οδήγηση’’, θα πραγματοποιήσει επίδειξη στη περιοχή Εκκίνησης-Τερματισμού και ένα αγώνα ανεξάρτητων αθλητών.

 

p1