Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

30/11/2016, Παρουσιάστηκαν τα βιβλία της ζωγράφου - συγγραφέως, Υβόνα Παουλέβιτς, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

30.11.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 01:11

  Εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων της ζωγράφου - συγγραφέως, Υβόνα Παουλέβιτς (Iwona Paulewicz): “Στο σμαραγδένιο δάσος”, “Ησυυυχίααα... η αγάπη γεννιέται” διοργάνωσαν στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Πρεσβεία της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρόξενος της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Κόνραδ Βίκλο, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού, Βαρβάρα Περράκη.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από τα μέλη της πολωνικής κοινότητας της πόλης μας, την υπεύθυνη του Πολωνικού Σχολείου στα Χανιά και ενθουσιασμός από τους μαθητές τους.

  Η εικαστικός- συγγραφέας κα Παουλέβιτς, μίλησε για τα βιβλία της και την υπέροχη εικονογράφηση, τις εκδόσεις των αντίστοιχων βιβλίων της στην Πολωνία και τελειώνοντας ανέφερε:

  «Το λογοτεχνικό μου τουρνέ στην Κρήτη ήταν γεμάτο φως και χαρά. Μια συνάντηση με το νησί του ήλιου, με τα καινούργια χρώματα, τις γεύσεις, τα τοπία και πάνω από όλα με τους ανθρώπους! Ευχαριστώ Κρήτη, θα ξαναέρθω! Εδώ μπορεί να είναι το επόμενο λιμάνι μου…».

  p1

  p3