Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

21/10/2016, Tροπολογία για την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” - Δήλωση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

21.10.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 01:10

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη την Παρασκευή 21/10/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αναφορικά με την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή για την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι": 

"Εκφράζω την ικανοποίηση μου για την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, η οποία προβλέπει την παράταση των συμβάσεων των εργαζόμενων του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι". Χαίρομαι γιατί σε πρόσφατη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Κρήτης είχα προτείνει να προβλεφθεί νομοθετικά η παράταση των συμβάσεων, πρόταση την οποία είχε υιοθετήσει το σώμα.

Οι υπάλληλοι του “Βοήθεια στο Σπίτι” επιτελούν ένα κρίσιμο κοινωνικό έργο εδώ και χρόνια, παρ' όλα αυτά ζουν κάθε χρόνο με το άγχος των ανανεώσεων των συμβάσεών τους. Η τροπολογία είναι ένα σημαντικό βήμα ενίσχυσης ενός θεσμού της Αυτοδιοίκησης, που μόνο θετικά αποτελέσματα έχει στην καθημερινότητα ευπαθών ομάδων πληθυσμού”.

p1