Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

4/10/2016, “Wheeling2help” στον Δήμο Χανίων: Γιορτή εθελοντισμού στις 7/10, στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

04.10.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

Πρωτοπορώντας, ο Έλπις και η Δώρα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο να ποδηλατούν από το Λονδίνο με τελικό προορισμό την Αθήνα, επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο στόχο: Τη συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά του Συλλόγου “Φλόγα”!

Ο Έλπις και η Δώρα επιστρέφουν, με σκοπό να μοιράσουν αγάπη και χαμόγελα και να ξυπνήσουν εθελοντικές συνειδήσεις, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε παιδιά με αναπηρία. Αφετηρία τους αυτή τη φορά η Κωνσταντινούπολη και τελικός προορισμός το Ηράκλειο Κρήτης. Φετινός στόχος είναι η συλλογή του ποσού των 19.000 ευρώ, ώστε να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια για άτομα με ειδικές ικανότητες.

Η εκκίνηση της διαδρομής έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής, τη μέρα που ξεκίνησε η Παραολυμπιάδα, καλύπτοντας 1.700 χ.λ.μ, περνώντας από 20 ελληνικές πόλεις (Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία, Αθήνα, Γύθειο, κ.α.), με τερματισμό στις 09/10 στο Ηράκλειο.

Η άφιξη των ποδηλατών στα Χανιά θα γίνει την Παρασκευή 07/10, στις 17.00, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων εκδήλωση με χορό, Street Basket και πολλά άλλα δρώμενα, με στόχο όλοι μαζί να γίνουμε μία φωνή και μία ομάδα.

Μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και άλλα αναπηρικά αμαξίδια για τους ανθρώπους, που τα έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή όλων μας μετράει.

p1

p1