Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

10/11/2016, Σεβασμό προς τη δημοτική περιουσία & τα έργα κοινής ωφελείας ζητά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, Γ. Ξανθουδάκης

10.11.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 11:11

 

Την ευαισθητοποίηση των δημοτών αναφορικά με την προστασία και τον απαραίτητο σεβασμό, που πρέπει να επιδεικνύεται απέναντι στη δημοτική περιουσία, η οποία ουσιαστικά ανήκει στους ίδιους τους πολίτες, ζητά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, έπειτα από τους πρόσφατους βανδαλισμούς στην παιδική χαρά των Κουνουπιδιανών, την οποία έχει παραλάβει προσωρινά ο Δήμος Χανίων από τον ανάδοχο του έργου.

 

“Είναι απαράδεκτο να προκαλούνται βανδαλισμοί και μάλιστα σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση. Δυστυχώς περιστατικά καταστροφών και φθοράς προκαλούνται καθημερινά και αφορούν κυρίως τις παιδικές μας χαρές, τη χρήση γκράφιτι στα σχολεία, τον φωτισμό των πάρκων, την τοποθέτηση αυτοκόλλητων στη σήμανση οδικής κυκλοφορίας, με εξαιρετικούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια, κ.α.”, τονίζει σε δήλωση του ο κ. Ξανθουδάκης, ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου τα περιστατικά, που αντιλαμβάνονται.

Ο Δήμος Χανίων θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τα περιστατικά των βανδαλισμών”, προσθέτει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα λυπηρό η καταστροφική μανία κάποιων να στρέφεται ενάντια σε έργα, που ωφελούν το σύνολο της κοινωνίας μας.

photo