Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

19/12/2016, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Φίλων της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων

19.12.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:12

Συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων είχε τη Δευτέρα 19/12/2016, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της οποίας υπήρξε ενημέρωση για τον προγραμματισμό των δράσεων της Χορωδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Μουσικής Παιδείας, Βαρβάρα Περράκη, καθώς και ο υπεύθυνος της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας του Δήμου, Γιώργος Καλούτσης, γνωστοποιήθηκε ότι οι πρόβες της Χορωδίας θα φιλοξενούνται πλέον στη Βίλα Κούνδουρου, σε χώρο, που ενδείκνυται, ενώ θα συνεχιστεί από πλευράς Δήμου η παροχή της απαραίτητης βοήθειας προς τη Χορωδία, ώστε αυτή να επιτελεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο της.

Ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία της ύπαρξης της συγκεκριμένης υψηλού επιπέδου χορωδίας, που αφενός δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν δημιουργικά και αφετέρου, μέσα από το έργο της, προβάλλει την πόλη των Χανίων.

p1

p2