Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2016

26/7/2016, Δεν κλείνει ο δρόμος, που ενώνει τη Χρυσή Ακτή με το Πάρκο των Αγίων Αποστόλων – Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

26.07.2016 | Ώρα δημοσίευσης: 03:07

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το προγραμματισμένο για την Τετάρτη 27/7/2016, κλείσιμο του δρόμου, που ενώνει τη Χρυσή Ακτή με το πάρκο των Αγίων Αποστόλων, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), κατόπιν συνενόησης του Προέδρου της Επιχείρησης, κ. Σχετάκη, και του Δ.Σ. της, με τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα, και τη δημοτική αρχή, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συγκεκριμένης ενέργειας, λόγω του κινδύνου φθοράς, που μπορούν να υποστούν τα υπάρχοντα κάτω από το οδόστρωμα δίκτυα κοινής ωφελείας και κυρίως οι αγωγοί λυμάτων, μια βλάβη των οποίων θα είχε ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση λυμάτων στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή.

Η Δημοτική Επιχείρηση έλαβε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης του κλεισίματος του δρόμου έως τις 15/11/2016, ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατατέθηκαν.